Home » ‘Baju Kebaya Putih Untuk Akad Nikah

Chinese Bun

I decided to make several experiments with hair buns. The first experiment is Chinese Bun. I’m sure most of you have already tried this hair style or others like this. But this is the first time I do it, so please don’t be too strict to me. I’ll try to explain the steps I’ve done to arrange hair in Chinese Bun:

1. Arrange your hair in a ponytail. You can place the ponytail high or low, this makes no big difference. It’s just to your preferences.

2. Put a hairstick horizontally in the root of the tail.

3. The next step is to divide hair into two equal parts. Put each part up, over and behind the hairstick.

4. Wrap the hair parts in opposite directions around the ponytail holder and loop around the hairstick.

5. Add hair pins, scrunchie, or other holders that will secure the bun on top or underneath.


See also How to Make a Chignon

Related Articles:

Baju Kebaya Putih Untuk Akad Nikah

Baju Kebaya Putih Untuk Akad Nikah - Okay, tadi I baru je balik dari see movies after half day kat umah tido, sakit perut. I gie tgk valentine's day. Oooohhhh the story sgt besh., Okay, tadi I baru je balik dari see movies after half day kat umah tido, sakit perut. I gie tgk valentine's day. Oooohhhh the story sgt besh.. Baju Kebaya Putih Untuk Akad Nikah - Sesuai untuk baju nikah/tunang,boleh request untuk tambah manik di baju/leher/hujung tangan, Sesuai untuk baju nikah/tunang,boleh request untuk tambah manik di baju/leher/hujung tangan. Baju Kebaya Putih Untuk Akad Nikah - Koleksi Baju Kebaya : Kebaya Modern, Kebaya Pengantin, Kebaya Muslim, Kebaya Wisuda, Kebaya Dress, Kebaya Encim, Gaun Kebaya. Selengkapnya untuk Desain Model Kebaya , Koleksi Baju Kebaya : Kebaya Modern, Kebaya Pengantin, Kebaya Muslim, Kebaya Wisuda, Kebaya Dress, Kebaya Encim, Gaun Kebaya. Selengkapnya untuk Desain Model Kebaya .

Baju Kebaya Putih Untuk Akad Nikah - Ni pakai masa akad nikah. Pengantin budjet harusla baju pun harga budjet. Kalau korang yang plan nak sewa dengan harga yang sangat patut (budjet) dan tak , Ni pakai masa akad nikah. Pengantin budjet harusla baju pun harga budjet. Kalau korang yang plan nak sewa dengan harga yang sangat patut (budjet) dan tak .

Baju Kebaya Putih Untuk Akad Nikah - selalunya kalau berbicara tentang baju akad nikah, mesti kepala hotak kita akan terus fikir kaler putihand selalunya parents will go for kaler putih too , selalunya kalau berbicara tentang baju akad nikah, mesti kepala hotak kita akan terus fikir kaler putihand selalunya parents will go for kaler putih too . Baju Kebaya Putih Untuk Akad Nikah - Saya tanya pendapat cikgu kalau baju putih kosong letak tapesteri ok tak, Saya tanya pendapat cikgu kalau baju putih kosong letak tapesteri ok tak.

Baju Kebaya Putih Untuk Akad Nikah - saya berumur 28thn dan akan melangsungkan perkahwinan pada hujung tahun nie. saya tengah mencari fesyen baju untuk majlis akad nikah. Tema calor warna pink putih., saya berumur 28thn dan akan melangsungkan perkahwinan pada hujung tahun nie. saya tengah mencari fesyen baju untuk majlis akad nikah. Tema calor warna pink putih..

Baju Kebaya Putih Untuk Akad Nikah - Each male and female geckos are sexually mature by ten months so you should maintain another tank for the sake of breeding and rearing geckos., Each male and female geckos are sexually mature by ten months so you should maintain another tank for the sake of breeding and rearing geckos.. Baju Kebaya Putih Untuk Akad Nikah - Ramai dah whatsapp saya berkenaan baju akad nikah saya niSekarang telah dibuka untuk disewaUntuk baju resepsi dan baju bertandang, saya hold dulu , Ramai dah whatsapp saya berkenaan baju akad nikah saya niSekarang telah dibuka untuk disewaUntuk baju resepsi dan baju bertandang, saya hold dulu .

Baju Kebaya Putih Untuk Akad Nikah - pusat toko grosir solo batik murah klewer surakarta grosir baju murah & gamis batik sarimbit Terbaru kaos abg blouse hem dress kemeja sprei & sarung, pusat toko grosir solo batik murah klewer surakarta grosir baju murah & gamis batik sarimbit Terbaru kaos abg blouse hem dress kemeja sprei & sarung.

Short Hairstyles 2012-Short Haircuts 2012 For Women

Short Hairstyles 2012-Short Haircuts 2012 For Women Check out the 2012 shorter locks designs. Find the 5 coolest shorter locks designs for 2012.Short locks is so well-known this year that several shorter locks designs appear in my list of the 20 Hottest Hair-styles of 2012.Short Hairstyles: A Flexible and Practical Hairstyle That Has Several Wonderful …

ANGLED BOB HAIRSTYLES 2013: POPULAR TYPE OF BOB

Bob hairstyle is popular and always remains in fashion after its invention. As it never goes out of fashion so you can not say that you will have to change your hairstyle after getting bob haircut if fashion will change as it always remains in fashion with few moderations.             …

How to make the updo hairstyle

Tousled and towering, this has a great nonchalant French-film-star air.IDEAL FOR : Hair with texture thick, curly or color-treated.IT’s OKAY IF : It turns a little lopsided, That ust adds to the sexy bedhead feel.How to : Backcomb the hair at the crown, here’s how : pull up a two-inch section of hair. then comb backward, in short, …

Long Hairstyles for Spring-Summer 2011

How do you feel about the hairstyles they wear on the podium? Personally I like many masterpieces created by stylists on the heads of models. They are especially good if created for different shows. As fashion designers offer their trends in clothing, hair stylists offer their hairstyles. So, this season we can observe such trends …

Trendy haircuts 2011

      Trendy hairstyles perform some selected pictures which could inspire your styles.Trendy hairstyles would become one good solution from any face shape.Trendy hairstyles 2011 will not miss the latest trend in this year.Trendy haircuts offer various forms that challenge your hair appearance.Trendy long hairstyles promise long into elegant impression in colorful hair.Trendy short …