Home » ‘Baju Nikah 2013

Big Heart Nails Tutorial

How to :

  • Step 1 : First Print out or draw hearts on a piece of paper. Put the paper in the plastic sleeve. Fill in the heart shapes with the color you want the hearts to be. Outline the hearts with black
  • Step 2 : Paint your nails whatever color you want the base to be.
  • Step 3 : After the hearts have dried, peel off each one very slowly.
  • Step 4 : Then place the hearts on the center of your nails.
  • Step 5 : Cover the nails with clear nail polish and you are done!


Source : manic MANI: BIG HEART NAILS

Related Articles:

Baju Nikah 2013

Baju Nikah 2013 - Perempuan paling seronok part baju lah. Part baju yang excited lebih,kalau benda lain biasa-biasa je. hehe. Saya sendiri pun lompat-lompat gembira peluk , Perempuan paling seronok part baju lah. Part baju yang excited lebih,kalau benda lain biasa-biasa je. hehe. Saya sendiri pun lompat-lompat gembira peluk . Baju Nikah 2013 - Entri ini merupakan bukti di mana ramai bakal pengantin sukakan fesyen baju pengantin terkini "Busana pengantin edisi peplum" & "Busana pengantin dan tunang"., Entri ini merupakan bukti di mana ramai bakal pengantin sukakan fesyen baju pengantin terkini "Busana pengantin edisi peplum" & "Busana pengantin dan tunang".. Baju Nikah 2013 - Ain & Khairi ~ Solemnization & Reception. Date : !6 & 17 February 2013; Location: Semenyih, Selangor; Theme: Blue & Pink; Sebelum. Selepas. Makeup nikah. pelamin rumah, Ain & Khairi ~ Solemnization & Reception. Date : !6 & 17 February 2013; Location: Semenyih, Selangor; Theme: Blue & Pink; Sebelum. Selepas. Makeup nikah. pelamin rumah.

Baju Nikah 2013 - Assalamualaikum Hi Liza nk promote jual @ sewa baju pengantin. Kpd bakal pengantin @ pemilik butik bolehla contact liza dgn no 0179747316 Insyallah segala , Assalamualaikum Hi Liza nk promote jual @ sewa baju pengantin. Kpd bakal pengantin @ pemilik butik bolehla contact liza dgn no 0179747316 Insyallah segala .

Baju Nikah 2013 - baju bersanding yaya material dia songket penuh juga terbuka untuk disewakan baju ini termasuk tudung dan veil :) songket penuh yaya bukan buat baju kebaya , baju bersanding yaya material dia songket penuh juga terbuka untuk disewakan baju ini termasuk tudung dan veil :) songket penuh yaya bukan buat baju kebaya . Baju Nikah 2013 - Assalamualaikum, hari ni saya ingin mengupload sikit koleksi baju nikah kami. Setakat ini, baju2 nikah kami materialnya adalah jenis sifon (bagi yang , Assalamualaikum, hari ni saya ingin mengupload sikit koleksi baju nikah kami. Setakat ini, baju2 nikah kami materialnya adalah jenis sifon (bagi yang .

Baju Nikah 2013 - view from the back. note that the veil are in complete set with the baju. I think the baju is made from crepe silk. the lining she used was in creame colour., view from the back. note that the veil are in complete set with the baju. I think the baju is made from crepe silk. the lining she used was in creame colour..

Baju Nikah 2013 - CT NORDYNA @ SITI NORDIANA Freelance Makeup Artist. Mempunyai Butik sendiri yang diberi nama Butik Andaman D'Ana. Memiliki Sijil MLVK didlm bidang Solekan , CT NORDYNA @ SITI NORDIANA Freelance Makeup Artist. Mempunyai Butik sendiri yang diberi nama Butik Andaman D'Ana. Memiliki Sijil MLVK didlm bidang Solekan . Baju Nikah 2013 - Ok, setelah 6 bulan berlalu majlismaka baru terbuka hati nak sewakan baju nikah n reception dress.haha., Ok, setelah 6 bulan berlalu majlismaka baru terbuka hati nak sewakan baju nikah n reception dress.haha..

Baju Nikah 2013 - Anonymous said baju ni masih available? boleh suit ngan saya x? selalu pakai saiz 38 (s): bahu = 15", dada = 38",Tangan =23",Labuh =38",Pinggang =28 , Anonymous said baju ni masih available? boleh suit ngan saya x? selalu pakai saiz 38 (s): bahu = 15", dada = 38",Tangan =23",Labuh =38",Pinggang =28 .

Best Hair Color Ideas in 2012

Input a dapper ambiance into your look with the following amazing locks color thoughts for 2012. Vibrant best parts never go out of design, therefore consider them as the perfect choice to go fashion for next season.For next season challenge to take a modern turn on the elegant hair styles and team them up with …

Rihanna Short Hairstyles

    Rihanna, from the beautiful island nation of Barbados, took control of the American music industry with her debut album entitled “Music of the Sun.” Her singles, beginning with “Pon de Replay,” dominated the Billboards. And eventually, she received a Grammy Award.Her sultry voice mesmerized music lovers. And her enchanting face, framed by beautiful …

2013 mens hairstyles

Some 2013 mens hairstyles might be in short hair due to the fact that this look gives you masculinity that you simply wish for without any kind of effort in order to style your hair everyday.                                 Men should adopt …

Trends 2012 New Hair Colors for Women

Trends 2012 New Hair Colors for Women Here are new hair colors for women designs 2012, Conventional hair colors different from the basic sound of a try and a color overall overall tone include things like with gleaming and wonderful. New Hair Color Styles 2012 is indeed a total changes but you have to make …

Short Hair With Bangs

This hairstyle is easy to enhance your eyes. Parted Bangs are great for  round face, square and heart shaped. You can create different styles for this hairstyle. Celebrities like Hillary Duff, Jennifer Aniston and Kim Kardashian are satisfied with  this hairstyle.               This hairdo is appropriate for every face …