Home » ‘Baju Retro 80an

Baju Retro 80an

~ sweet and simple ~: baju kurung peplum, Cakap tentang fesyen baju kurung ni, saya perasan banyak fesyen2 lama kembali naik. tengoklah baju kembang2 ni kan dulu popular masa zaman saloma. sekarang. Butik cantique costume – kostum bertema - seri kasih, Sebaik membuka daun pintu butik cantique costume yang berpangkalan di taman putra sulaiman, ampang, selangor, kehadiran shara fedayu sarif mendapat sapaan mesra. Ingat vintage ingat rockbundle: may 2010, Baju nie dah rosakkat tengkoknak buat koleksi leh la.

Monday, november 14, 2005 - 80-an, Bukan, kita2 bukan kumpulan manula usia 80-an. belum setua itu lah cing. walopun emang masa jaya kita2, saat2 bisa nglakuin apa aja nggak pake mikir. -:: lovelyshafa ::-: perkahwinan farah diana anuar af2, Perkahwinan farah diana anuar af2 & johan johari : siapa pereka baju, make up, hantaran dan pelamin. Irama 70an: julie remie – koleksi mp3 | apabila nasron, Olih kerana julie remie merupakan penyanyi wanita kegemaran saya dari dulu sampai kini, maka saya sanggup menchari dan menanti dengan sabar kalau-kalau ada.

Walk on wings, tread in air: 10/2009, Ada mat saleh tanya aku kat fb : 1. are you given a choice to be muslim when you are born? here i was catholic when born with no choice. 2. when you become adult do. Dari pangkin ku bercerita: 1 mac macam-macam cerita, Entah macam mana hari ni boleh pulak saya tengok cerita hantu kak limah balik kampung dengan kawan-kawan di 'port terbaek' big screen beb.. Mendeteksi.com | mendeteksi kesehatan | mendeteksi kerusakan, Contoh modifikasi mobil retro – tidak hanya trend fashion yang saat ini kembali ke trend 80an saat ini mobil juga memiliki trend baru yang biasa disebut mobil retro..

Modern Short Hairstyles For Women 2013

New Modern Short Hairstyles For Women 2013 – Short haircuts are not new. This has been a hot trend for some time now. But this season, a modern short haircut top on the list of what will be the most sought-after hair styles for the season. Maybe because super sleek or tousled short or tangled-up is …

Top 20 Short Hairstyles for Oval Faces 2014

A short haircut along with a number of bouncy sprigs can become your  current style fashion this season .Trendy haircuts ( pixie , bob and crops ) and also carefully twisted curls and waves , are familiar ,but now certainly  we are hoping to discover even more elegant styles of  short hairstyles for oval faces …

How to Choose a Hair Style. Round Face

Continuation. See the beginning on How to Choose a Hair Style. Oval Face Type Round face. If you have this kind of face, you should choose a hairstyle, which optically lengthens the face. In this case, it is very important to leave forehead open and the top of the head area must be lush. With …

Medium Asian Hairstyle For Boys From Lee Min Ho

Medium Curly Hairstyle For Young man  2011 Asian Medium Hairstyle with Curl Hair and Black Hair Asian Cool Medium Messy Haircut Handsome Medium Straight Hair So cool with Korean Mens Hairstyle

Jennifer Lawrence Hollywood Fashion Hairs

Everyone knows for sure about one of the celebrities on this one!!! Who is Jennifer Lawrence, yahh right once, Jennifer is one of the celebrities of Hollywood stars are the most remarkable. This beautiful and sexy woman invites all eyes to glance at it. But, now he’s got some criticism and even he is criticizing …

Celebrity Hairstyle Bobs – Angela Bassett

Ideas Haircuts Bobs 2012 – Angela Bassett Celebrity Hairstyles Trendy Hairs Bobs Celebrity Angela Bassett Haircuts 2012 Women Hairs – Celebrity Hollywood Angela Bassett Idea Hairstyles 2012 Celebrity, Angela Bassett

Fringe Hairstyles

Sometimes fringe plays a very important role in a hair-dress. By removing the fringe or, on the contrary, adding it, by changing its length or frames, you can transform the shape beyond recognition. Fringe hairstyles can be divided on two groups: Fringes that are a constructive element of the model. They are made along he …

Hairstyles Paul Oakenfold – Man Medium Haircuts

 Man Medium Haircuts – Paul Oakenfold “Pictures” Hairstyles Paul Oakenfold For Man Cool and Trendy

New cute Short Hairstyles (Pictures Of Short Hair Cuts 2014)

Latest new popular short hairstyles (ideas) pictures one by one :Angled Bob HairstyleCute wavy princess look style for short hair – Hairstyle IdeasSexy Cropped pixieFor Short Hair, Conservative Bob to Party-ReadyBraided Mohawk short hair cutLong layered Bobs hair We LoveLots of volume helps hide where shorter strands of hair have been pinned back-tileShort hair Messy …

5 Pretty Hair Color Shades For Women 2014

Hair color is considered in 2 methods : by the level and the shade . Hair coloring level plays on a range of 1 to 10 with one being the darkest color , similar to jet-black and also 10 turning out to be the most light weighted color , just like platinum blonde . Within …

You might also likeclose