Home » ‘Fesyen Rambut Artis 2013

How to Cut a long Bob Hairstyle – Women Hairstyle

How to Cut a long Bob Hairstyle

Although there are many bobs and way to cut a bob let’s just focus on a typical normal bob which most think about when thinking of a bob.

Step One:

Wet the head completely which typically includes a shampoo and conditioning so all products are removed from the hair. You want to start out most haircuts with a clean pallet to work with.
Step Two:

Section hair into the seven sections of the head – left side, top, right side, left crown, right crown, left nape, and right nape. Leave down about a quarter to a half inch along the perimeter. Starting in front, comb the hair straight in front and determine the length desired. Most bobs are to the chin or somewhere close.

• Important: don’t put any tension on the hair as you hold it and cut. The blunt cut is meant to hang on its own and tension will give you uneven results.

Step Three:

Once that front length is set, you will move to the back of the head. You may use a long comb or a ruler for this next step it’s completely up to you as this will be the line you follow in order to set the cutting guide for the back. Run the comb through the hair to make sure none are folded over or hiding and then, making sure there is no tension; you cut a one inch guide to the desired length. From here we will work from back to front till we get to the front guide.

• Note: Keep your scissors horizontal (flat) as you cut to avoid hills and valleys or better known as unevenness. This of course doesn’t apply if that’s the look you are going for.

Step Four:

Now we start at the nape on both the right and left sides combing them straight down. Then using the previous cutting techniques and guide cut the new parts from back to front, left side then the right or visa versa; just one at a time. Next we repeat this on the left side, right side, left crown, and right crown; repeating the cutting guides and ways as above until all sections are complete.

Step Five:

The crown is next; take it down and part it down the center of the head. Divide it evenly on each side of the head and again cut as before.

Step Four:

After the last cut is made and you are happy with it dry the head entirely. Then use a flat iron to fully complete the style making it smooth and completely straight. If the ends are to much for you just hanging there you can finish with a curling iron applying it to just the ends so they ever so slightly curl under.

Apply a small amount of hairspray if desired. And there you have it the end result should be a simple, sleek style that is timeless and a snap to take care of.

Fesyen Rambut Artis 2013

Fesyen Rambut Artis 2013 - Kumpulan Gaya Potongan Rambut Shaggy Layer Panjang., Kumpulan Gaya Potongan Rambut Shaggy Layer Panjang.. Fesyen Rambut Artis 2013 - Orang kalau dah comel, buat apa pun tetap comel juga kan? Baru-baru ini, Nora Danish menerusi Instagramnya telah berkongsi gambar dirinya memotong rambut di, Orang kalau dah comel, buat apa pun tetap comel juga kan? Baru-baru ini, Nora Danish menerusi Instagramnya telah berkongsi gambar dirinya memotong rambut di. Fesyen Rambut Artis 2013 - Gaya rambut ketika ini sudah menjadi sebahagian daripada kecantikan wanita yang amat mempengaruhi penampilannya. Bahkan saat ini diyakini ada lima gaya rambut yang , Gaya rambut ketika ini sudah menjadi sebahagian daripada kecantikan wanita yang amat mempengaruhi penampilannya. Bahkan saat ini diyakini ada lima gaya rambut yang .

Fesyen Rambut Artis 2013 - Tetap up to date dengan tren rambut tahun 2015. Siapapun pasti ingin mendapatkan gaya busan yang trendi dengan gaya rambut terbaru. Ini adalah saat yang tepat untuk , Tetap up to date dengan tren rambut tahun 2015. Siapapun pasti ingin mendapatkan gaya busan yang trendi dengan gaya rambut terbaru. Ini adalah saat yang tepat untuk .

Fesyen Rambut Artis 2013 - Bertudung bukanlah alasan untuk kamu tidak menitik berat tentang penjagaan rambut. Malah, bertudung juga bukanlah punca utama mengapa rambut kamu tidak sihat., Bertudung bukanlah alasan untuk kamu tidak menitik berat tentang penjagaan rambut. Malah, bertudung juga bukanlah punca utama mengapa rambut kamu tidak sihat.. Fesyen Rambut Artis 2013 - Majalah ni tak pernah beli. tak minat bukan sebab majalah muslimah. sebab isi dia berulang2. same la kes dgn majalah cosmo ke, hi ke ape ke majalah pelik2 tu semua , Majalah ni tak pernah beli. tak minat bukan sebab majalah muslimah. sebab isi dia berulang2. same la kes dgn majalah cosmo ke, hi ke ape ke majalah pelik2 tu semua .

Fesyen Rambut Artis 2013 - http://www.cumicumi.com/videos/109/silet/index/2013/10/04.html --- web: http://www.cumicumi.com/ facebook: http://www.facebook.com/CumiCumiDotCom twitter , http://www.cumicumi.com/videos/109/silet/index/2013/10/04.html --- web: http://www.cumicumi.com/ facebook: http://www.facebook.com/CumiCumiDotCom twitter .

Fesyen Rambut Artis 2013 - Zayn Malik baru-baru ini menghebohkan dunia atas keluarnya dia dari One Direction in, juga dikenal sering bergonta-ganti gaya rambut., Zayn Malik baru-baru ini menghebohkan dunia atas keluarnya dia dari One Direction in, juga dikenal sering bergonta-ganti gaya rambut.. Fesyen Rambut Artis 2013 - Blog tentang Kesehatan Teknologi Gadget Gaya hidup Otomotif Berita dan Informasi, Blog tentang Kesehatan Teknologi Gadget Gaya hidup Otomotif Berita dan Informasi.

Fesyen Rambut Artis 2013 - Santan luruskan rambut Rambut kerinting mudah kusut dan kurang menarik. Untuk cuba meluruskan rambut, amalkan petua ini. Parut sebiji kelapa tua, ambil , Santan luruskan rambut Rambut kerinting mudah kusut dan kurang menarik. Untuk cuba meluruskan rambut, amalkan petua ini. Parut sebiji kelapa tua, ambil .

Man Short Hairstyles 2013

Short Hairstyles 2013 Men There are basically lots of new and attractive short hairstyles 2013 men that you can try, especially if you have natural wavy or curly hair. The short cut will remain as the popular hairstyles 2013 for men, especially since some of the cuts are pretty classic and timeless. In fact, some …

Kim Kardashian:Top 10 Best Hairstyles Ever

Kim Kardashian is an American television and social media personality, fashion designer, model, and actress. Born and raised in Los Angeles.In 2010, 33-year-old reality star ,Kardashian was named the highest-paid reality television personality, with estimated earnings of $6 million.Kim Kardashian is known for her thick raven tresses,her best hairstyles may not include trimming but for …

Short curly hairstyles

Short curly hairstyles can be incredibly sexy and fun. Meg Ryan really helped popularize this look, proving that short curls could be flattering and seductive at the same time. If you have naturally curly hair, giving this hairstyle a try is a great idea. You already have nature on your side, and it is always …

Hairstyles for teenage girls 2013 : Cute hairstyles

Teenage girls mostly love to wear short hairstyles these days. Cute short hairstyles with bangs look good in people with hairstyles for round faces 2013 and heart shaped faces. For this haircut you have to cut your hair very short. The hair from the sides of head is cut into small plants and hair from …

How To Make Hairstyle With Chopstick

How To Make Hairstyle With ChopstickTutorials You Should also see : How To Make Braided Bun Prom Hairstyle Make Naturally Curly For Your Hair Quick romantic hairstyle for short hair How To Make Twist Doughnut Bun For Your Hair Make a Side Swept Hairstyle