Home » ‘Fesyen Terkini Tudung Fareeda April 2013

Easy Hairdo Ideas: The Top Knot

Top Knot hairstyles

Not every hairstyle has to be elaborate or hard to create. After all, some of the most stunning styles are as simple as can be, as these top knot options show.

The Tidy Top Knot
 While a messy top knot is one of the most popular ways to wear this type of updo, a more structured and polished top knot is also a great option. This type of top knot is the kind of hairstyle that is perfect for a party or a day in the office. All that’s required is that your hair is styled neatly on top of your head, and your top knot is twisted into a tight bun.

Top Knot hairstyles

The Messy Top Knot

The most common top knot seen is the messy version where you’re allowed to have your locks and knot be as messy as you like. This option is all about creating a carefree, casual hairstyle. If it looks like you’ve just rolled out of bed and tucked your hair into a bun as high as you can on top of your head, then you’ve nailed it!

Top Knot hairstyles

The Fancy Top Knot

For those who are willing and able to put some more styling time into their hairdo we have the fancy top knot. This option requires, clean, sleek, glossy locks and some fancy styling when it comes to the actual knot. There will be plenty of hair pins and hairspray involved, but the effort is certainly worth it to rock one of these looks at your next formal event.

By Kate

Related Articles:

Fesyen Terkini Tudung Fareeda April 2013

Fesyen Terkini Tudung Fareeda April 2013 - HHmmmmm…… rasanya kita tak boleh nak kata suatu fesyen tu fesyen muslimah hanya sekiranya rekaan fesyen itu menutup kepala dan labuh sahaja., HHmmmmm…… rasanya kita tak boleh nak kata suatu fesyen tu fesyen muslimah hanya sekiranya rekaan fesyen itu menutup kepala dan labuh sahaja.. Fesyen Terkini Tudung Fareeda April 2013 - More Muslim Scarves can be found over there. Below are some of the updates and latest muslim wear if you intend to get trendy. Old thoughts said that it is impossible , More Muslim Scarves can be found over there. Below are some of the updates and latest muslim wear if you intend to get trendy. Old thoughts said that it is impossible . Fesyen Terkini Tudung Fareeda April 2013 - Selendang? Tudung Bawal? Pashimina? Tudung Segera? Wanita muslimah mesti tercari-cari fesyen tudung yang sesuai dan cantik untuk Aidilfitri nanti., Selendang? Tudung Bawal? Pashimina? Tudung Segera? Wanita muslimah mesti tercari-cari fesyen tudung yang sesuai dan cantik untuk Aidilfitri nanti..

Fesyen Terkini Tudung Fareeda April 2013 - Kedai Online Tudung Murah. Kedai Online www.tudungmurah.com memaparkan produk produk yang unik ,cantik dan terkini. Tudung yang dijual din dalam web adalah hasil , Kedai Online Tudung Murah. Kedai Online www.tudungmurah.com memaparkan produk produk yang unik ,cantik dan terkini. Tudung yang dijual din dalam web adalah hasil .

Fesyen Terkini Tudung Fareeda April 2013 - Agak menarik luahan hati yang Abang Nara ingin kongsikan kali ini. Selalunya kalau seseorang itu meluahkan perasaan, ia ditujukan kepada individu., Agak menarik luahan hati yang Abang Nara ingin kongsikan kali ini. Selalunya kalau seseorang itu meluahkan perasaan, ia ditujukan kepada individu.. Fesyen Terkini Tudung Fareeda April 2013 - Ini fesyen yang sinonim saya gayakan baik pergi kerja baik pergi jalan² senang dan simple kemain interframe dengan anak bujangkan , Ini fesyen yang sinonim saya gayakan baik pergi kerja baik pergi jalan² senang dan simple kemain interframe dengan anak bujangkan .

Fesyen Terkini Tudung Fareeda April 2013 - Gaji Baru Polis Tentera 2013 | Terkini Gaji Baru PDRM dan ATM 2013 | Memetik sumber dari Berita Harian:, Gaji Baru Polis Tentera 2013 | Terkini Gaji Baru PDRM dan ATM 2013 | Memetik sumber dari Berita Harian:.

Fesyen Terkini Tudung Fareeda April 2013 - Tutorial Tudung Bawal Ruffle mudah dan simple. Bila dah pakai nampak macam pakai shawl halfmoon pun ada, macam tudung ala ala fareeda pun ada. Sesuailah pakai untuk , Tutorial Tudung Bawal Ruffle mudah dan simple. Bila dah pakai nampak macam pakai shawl halfmoon pun ada, macam tudung ala ala fareeda pun ada. Sesuailah pakai untuk . Fesyen Terkini Tudung Fareeda April 2013 - Kalau saya tang TUDUNG tu memang no choice lah :) Tetap setia seperti tudung di atas. Kalau nak tau tudung ape, try tengok header. Nampak tak? *____<, Kalau saya tang TUDUNG tu memang no choice lah :) Tetap setia seperti tudung di atas. Kalau nak tau tudung ape, try tengok header. Nampak tak? *____<.

Fesyen Terkini Tudung Fareeda April 2013 - Abang Nara faham dengan masalah ramai wanita bertudung di Malaysia ini. Ramai yang kecewa dengan fesyen pakaian untuk wanita bertudung yang ada dijual di pasaran., Abang Nara faham dengan masalah ramai wanita bertudung di Malaysia ini. Ramai yang kecewa dengan fesyen pakaian untuk wanita bertudung yang ada dijual di pasaran..

Ponytail and prom hairstyle ideas

Ponytail.  Make three closely spaced ponytails and twist them into a pigtail. It looks rather original, yet simple. Or you can divide each hair tail in other two or three tails, fasten a rubber band or twist the tails together. Prom hairstyles If you have a wedding or meeting soon, it’s not necessary to arrange …

7 Pretty Easy Hairstyles For Thick Hair

Everyone wants to look pretty and beautiful,shampoo-commercial-worthy tresses — and also based on Goody, forty five percent of women of all ages are generally sufficiently fortunate to obtain supersized locks. However all that further head of hair indicates you will need to create cut and also proper care selections. These celebrities show off your best …

Dry Hair Treatment:How to Treat Dry Hair

Dry hair will be the biggest problem if you fail to treat it properly. How to treat dry hair?Please follow the steps to know the proper hair care tips way of treating your dry hair.What is the key of bright,smooth,soft hair? It is “Moisturized locks can only be smooth and shiny“. We always stress that …

Bun Hairstyles For Girls

Bun hairstyles are usually very easy to recreate yourself ,but enjoy an air of  complexity which makes folks believe you spent a lot of time in front of your mirror  refining each and every strand . Simple bun hairstyles are extremely trendy nowadays and the most exciting part is  that those are easy to do …

Bridesmaid dresses in reasonable prices

The prices of branded bridesmaid dresses are usually high and all the people can not afford them equally. This thing is sad on the behalf of poor customers. But this problem is solved out by designers that they are holding sales time to time to facilitate the poor customers.             …