Home » ‘Fesyen Tudung Fareeda 2013

How to Make a "Fish Tail" Braid

Nice iridescent “fish-tail” or “spike” hair braids look great on thick, straight and shiny hair. This method of hair braiding allows for the reflection of light in all directions, creating an effect of aurora. For special occasions, decorate your hair with rhinestones (sold in many stores). They are glued to the studs and in any order along the entire length of the braid.

MATERIALS NEEDED
Elastic band, hair ornaments

HAIR BRAIDING INSTRUCTIONS
1. Comb the hair to the back. To begin hair braiding, separate two thin hair strands, one strand starting from the left temple and another from the right temple. Each strand should be about 2,5 cm thick.
2. Cross over the strands – the right strand over the left one.
3. Holding the strands with your right hand and holding them to the head, grab a new strand from the left strand with your left hand. A new strand must be of the same size as the previous one.
4. Now cross the new strand from the left over the right strand, putting it on top, and press to the head with your left hand.
5. Use your right hand to get a new strand from the right. Cross the new right strand with the increased left strand, overlaying it on top, and press to the head with your right hand.
6. Repeat the step 5 till the hair braid reach the neck.
7. Continue to weave a “fishtail” hair braid, pulling strands from the “horse’s tail” and twisting their center. (Although the hair isn’t fixed with an elastic, it will still come down along the back as a “horse’s tail”).
8. Fasten the end of the hair braid with an elastic band. If you prefer, you can pin hair ornaments.

See also:
How to Make a 4-Strand Hair Braid

French Braided Bun

How To French Braid Hair

Fesyen Tudung Fareeda 2013

Fesyen Tudung Fareeda 2013 - Majalah ni tak pernah beli. tak minat bukan sebab majalah muslimah. sebab isi dia berulang2. same la kes dgn majalah cosmo ke, hi ke ape ke majalah pelik2 tu semua , Majalah ni tak pernah beli. tak minat bukan sebab majalah muslimah. sebab isi dia berulang2. same la kes dgn majalah cosmo ke, hi ke ape ke majalah pelik2 tu semua . Fesyen Tudung Fareeda 2013 - Kepada pelanggan dan peminat yang berada jauh dari Butik-butik FAREEDA, kini anda boleh membeli secara online di facebook Butik FAREEDA Bangi., Kepada pelanggan dan peminat yang berada jauh dari Butik-butik FAREEDA, kini anda boleh membeli secara online di facebook Butik FAREEDA Bangi.. Fesyen Tudung Fareeda 2013 - Tudung, Shawl, Tudung Denim, Tudung Ekpress, Tudung Syria, Tudung Rose, Pemborong Tudung, Tudung Retail, Tudung Borong, Selendang, Shawls, Cocoa Collagen, GLOWZ , Tudung, Shawl, Tudung Denim, Tudung Ekpress, Tudung Syria, Tudung Rose, Pemborong Tudung, Tudung Retail, Tudung Borong, Selendang, Shawls, Cocoa Collagen, GLOWZ .

Fesyen Tudung Fareeda 2013 - Amekaw, post berkaitan: Pilih tudung ikut raut wajah ; Gaya Yuna pikat remaja Malaysia ; Wanita bertudung lebih selesa, bergaya ; Wanita pakai pakaian kubis jadi tumpuan, Amekaw, post berkaitan: Pilih tudung ikut raut wajah ; Gaya Yuna pikat remaja Malaysia ; Wanita bertudung lebih selesa, bergaya ; Wanita pakai pakaian kubis jadi tumpuan.

Fesyen Tudung Fareeda 2013 - semua tudung samaape perlu nak saman2 bagai tudung fareeda banyak yg tak menepati syariatpendek nampak bonjol depan macam mawar, semua tudung samaape perlu nak saman2 bagai tudung fareeda banyak yg tak menepati syariatpendek nampak bonjol depan macam mawar. Fesyen Tudung Fareeda 2013 - Kawan SC request survey tudung labuh berinner lembut dan berdagu. Demi BFF tersayang, dengan berbesar hati SC surveykan dan SC nak share dengan pembaca-pembaca SC , Kawan SC request survey tudung labuh berinner lembut dan berdagu. Demi BFF tersayang, dengan berbesar hati SC surveykan dan SC nak share dengan pembaca-pembaca SC .

Fesyen Tudung Fareeda 2013 - Tutorial Tudung Bawal Ruffle mudah dan simple. Bila dah pakai nampak macam pakai shawl halfmoon pun ada, macam tudung ala ala fareeda pun ada. Sesuailah pakai untuk , Tutorial Tudung Bawal Ruffle mudah dan simple. Bila dah pakai nampak macam pakai shawl halfmoon pun ada, macam tudung ala ala fareeda pun ada. Sesuailah pakai untuk .

Fesyen Tudung Fareeda 2013 - Tudung and Selendang Galeri GENERAL We may from time to time change the terms that govern your use of our site., Tudung and Selendang Galeri GENERAL We may from time to time change the terms that govern your use of our site.. Fesyen Tudung Fareeda 2013 - Life is Wonderful if we make it Wonderful Siti Noraisyah Saya sgt suka bercakap dan menulis, mungkin sbb tu saya menjadi guru., Life is Wonderful if we make it Wonderful Siti Noraisyah Saya sgt suka bercakap dan menulis, mungkin sbb tu saya menjadi guru..

Fesyen Tudung Fareeda 2013 - GAMBAR ROSMAH MANSOR KETIKA MUDA (HOT) | Mungkin ramai yang belum melihat wajah Isteri Perdana Menteri kita semasa muda. Patutlah PM kita terpikat rupanya comel juga., GAMBAR ROSMAH MANSOR KETIKA MUDA (HOT) | Mungkin ramai yang belum melihat wajah Isteri Perdana Menteri kita semasa muda. Patutlah PM kita terpikat rupanya comel juga..

2013 mens hairstyles

Some 2013 mens hairstyles might be in short hair due to the fact that this look gives you masculinity that you simply wish for without any kind of effort in order to style your hair everyday.                                 Men should adopt …

Marriage event is the greatest event in every girl’s life

The occasion of marriage is very important day for bridesmaids and every girl has a wish to look beautiful at this event. Many a girls are very conscious in the matter of dresses. The bridesmaids go shop to shop in search of beautiful dress.                These bridesmaid dresses are …

Easy hairstyles for short hair

It is a false concept that short hair has no range of hair styles and only long and medium length hair have large variety of hair styles.  But it is not true short hair can also be dressed in many styles.            There are many short hair cuts like pixie hair …

Wavy Hair Styles with Bangs

Wavy hair give a soft romantic look. However, if you don’t have wavy hair, then it is quite easy to style your straight hair into curly hairstyles. Wet your straight hair, and apply a curly hair mousse or sea salt spray on your wet hair. Then scrunch your hair, by holding different sections of your …

Style Hair and Beauty

Style hair and beauty are important for everyone and all ages. Style hair and beauty enhance the charm and personality, good for you. You should  choose style hair to suit yourself, then you will have confidence in your activities. Style hair and beauty help attract people interested in you. Hairstyles are pretty when your hair healthy. …