Home » ‘Makeup Muka Bulat

How To Choose a Hairstyle. Triangle Face Type

By a triangle face we mean a broad forehead and narrow sculpture (sometimes cheekbones are bigger than forehead) that sharply narrows to the chin.
The dramatic shift from a broad forehead to a narrow chin, you can mitigate the long oblique or thick straight fringe.

The recommended haircut for the triangle face is a long hair just below the chin, which can be a small fleece on top of the head. The ends of locks can be curled both inside (in this case the cheeks will look better) and outside (they will distract attention from the pointed chin).


Long hair can be smoothly combed into a straight or skew parting.


Hair spread new to the face will hide a wide forehead and cheekbones. If desired, the side locks of hair can be hair cut by steps (starting from the chin) and shape the hair inside using a hair dryer.

Related Articles:

Makeup Muka Bulat

Makeup Muka Bulat - Tips Makeup untuk Muka Bulat - YouTube caringcolours, Tips Makeup untuk Muka Bulat - YouTube caringcolours. Makeup Muka Bulat - tips make up muka bulat - YouTube Wendra Wilendra, tips make up muka bulat - YouTube Wendra Wilendra. Makeup Muka Bulat - Cara make up natural untuk wajah bulat. Cara merias wajah bulat. Cara make up wajah bulat. Cara make up minimalis untuk wajah bulat. Cara bermake up untuk wajah bulat., Cara make up natural untuk wajah bulat. Cara merias wajah bulat. Cara make up wajah bulat. Cara make up minimalis untuk wajah bulat. Cara bermake up untuk wajah bulat..

Makeup Muka Bulat - Bentuk muka oval biasanya boleh dikatakan bentuk idaman.Oleh itu,dalam menggunakan tudung,bentuk muka yang lain memerlukan sentuhan khusus supaya dapat , Bentuk muka oval biasanya boleh dikatakan bentuk idaman.Oleh itu,dalam menggunakan tudung,bentuk muka yang lain memerlukan sentuhan khusus supaya dapat .

Makeup Muka Bulat - Kejap ada, kejap tade aku ni kan? agak sibuk dengan aktiviti harian. pergi balik hospital. huhu. di kesempatan ini, aku nak tunjukkan cara pakai tudung , Kejap ada, kejap tade aku ni kan? agak sibuk dengan aktiviti harian. pergi balik hospital. huhu. di kesempatan ini, aku nak tunjukkan cara pakai tudung . Makeup Muka Bulat - Assalamualaikum, Hari ini CNP akan tunaikan tutorial makeup dari A hingga Z yang dah lama CNP janjikan, so korang boleh cuba pada diri anda sendiri yer., Assalamualaikum, Hari ini CNP akan tunaikan tutorial makeup dari A hingga Z yang dah lama CNP janjikan, so korang boleh cuba pada diri anda sendiri yer..

Makeup Muka Bulat - Model rambut panjang untuk wajah bulat - Penampilan maksimal seorang wanita tidak hanya didukung dengan make up yang sesuai dan busana yang cocok. Rambut, Model rambut panjang untuk wajah bulat - Penampilan maksimal seorang wanita tidak hanya didukung dengan make up yang sesuai dan busana yang cocok. Rambut.

Makeup Muka Bulat - so, aku pon macam eh diorang ni. tak payah lah puji-puji aku. series aku segan. sebab the real me bukan lah lawa pon. dulu mungkinlah kot. tapi sekrang tak , so, aku pon macam eh diorang ni. tak payah lah puji-puji aku. series aku segan. sebab the real me bukan lah lawa pon. dulu mungkinlah kot. tapi sekrang tak . Makeup Muka Bulat - ~ Perubahan boleh dilihat dalam masa 7 hari! ~ TIDAK mengandungi hydroquinone atau sebarang bahan kimia yang boleh merosakkan kulit muka. ~ Mempunyai SPF 15 untuk , ~ Perubahan boleh dilihat dalam masa 7 hari! ~ TIDAK mengandungi hydroquinone atau sebarang bahan kimia yang boleh merosakkan kulit muka. ~ Mempunyai SPF 15 untuk .

Makeup Muka Bulat - Comel sgt lah tu, muka macam orang dah besar sgt gayanya., Comel sgt lah tu, muka macam orang dah besar sgt gayanya..

Medium haircuts for women

The women possess hair of different lengths. The women who possess long hair but like medium length, they like to cut the hair in medium length hair styles. There are lovely medium haircuts for women.  The girls who want to have such hair styles which are fit for routine work and daily use, they like …

A Step-by-Step Guide to a Stylish Haircut

Getting a stylish haircut and looking stylish is really simple! At Stylish Haircuts, we have the right tools to help you get started. In the end, you’ll come out looking stunning, beautiful and confident. Now, let’s get started… Step 1: Find out what Face Shape you have It’s pretty easy to identify your face shape. …

Hair Styles Pictures The Long And Short Of Choosing The Perfect Hair Style

Some like it long and lovely, others like it short and sassy, but we all are in a love affair with our hair, even if we don’t like the hair that we have. There are so many different things that you can do with your hair, depending on how you have it cut and styled. …

Latest Wedding Hairstyles 2010

There is nothing sweeter and more radiant than a bride walking down the aisle with flowers in her hair. The wearing of flowers is quite popular with many brides. Many opt for having fresh flowers to wear on their big day. You too can do this for your wedding. First of all decide what type …

Hairstyles for long hair with bangs for women

Hairstyles for long hair with bangs for women, one of the hairstyles pretty much demand with stylish bangs to the side or straight on the front face of shades will look elegant and neat. Because it is generally women who use Hairstyles for long hair with bangs for women will look more beautiful and graceful, …