Home » ‘Pic Busana Pengantin Muslimah 2013

Receipts for Beautiful Long Hair (2)

Continuation. See the beginning here

“Honey” Shampoo for All Hair Types


Ingredients: 1 tbs of honey, 1/2 glass of onion juice, 1 tbs of vegetable oil, 1 egg.

Method of preparation and use. Mix all the ingredients. Spread the mixture over the hair and leave it for around 1 hour. Wash hair with warm water. Any oil is useful especially for dry hair. The shampoo makes your hair look brilliant and silky.

Lotion from Onion Peel for All Hair Types

Ingredients: 30 g of onion peel, 7 cloves seeds, 250 g of spirit, 100 g of nettle, 1/2 glass of water.

Method of preparation and use. Crush cloves and mix it with all the rest of the ingredients. Draw the mix for about 14 days in a tightly closed bottle in a dark place. Spread over the hair and let it absorb the mix for aroung 2 hours. Wash hair with warm water.

Mask to Make Hair Stronger
Ingredients: 10 g of cogniac, 40 g of onion juice, 50 g of decoction made of burdock roots.

Method of preparation and use. Mix all the ingredients. Rub the mix to the hair skin, tie a towel around your head and leave the mask for 2 hours then wash hair with warm water. This procedure is recommended for an everyday use.

Egg Shampoo for All Hair Types

Ingredients: 1/2 glass of onion juice, 3 egg yolks, 1 glass of water.

Method of preparation and use. Mix all the ingredients. Moisten hair and rub the mix in and leave for 1 hour. Wash with warm water.

Mask for Weak Hair
Ingredients: 2 egg yolks, 1/2 glass of onion juice, 2 tbs of linseed oil, 2 tbs of spirit.

Method of preparation and use. Mix all the ingredients and spread over the dry hair. Wash with warm water in about an hour. Recommended for everyday use.

Related Articles:

Pic Busana Pengantin Muslimah 2013

Pic Busana Pengantin Muslimah 2013 - As salam Bagi bakal pengantin yg masih tercari2 baju @ busana utk majlis pertunangan, pernikahan atau persandingan boleh dapatkan terus dr kami, As salam Bagi bakal pengantin yg masih tercari2 baju @ busana utk majlis pertunangan, pernikahan atau persandingan boleh dapatkan terus dr kami. Pic Busana Pengantin Muslimah 2013 - Koleksi Baju Kebaya : Kebaya Modern, Kebaya Pengantin, Kebaya Muslim, Kebaya Wisuda, Kebaya Dress, Kebaya Encim, Gaun Kebaya. Selengkapnya untuk Desain Model Kebaya , Koleksi Baju Kebaya : Kebaya Modern, Kebaya Pengantin, Kebaya Muslim, Kebaya Wisuda, Kebaya Dress, Kebaya Encim, Gaun Kebaya. Selengkapnya untuk Desain Model Kebaya . Pic Busana Pengantin Muslimah 2013 - Chantek house butik pengantin budget ::: YOUR WEDDING GALLERY:::nak datang dengan temujanji or saya pun boleh datang rumah customer and bring all your needs., Chantek house butik pengantin budget ::: YOUR WEDDING GALLERY:::nak datang dengan temujanji or saya pun boleh datang rumah customer and bring all your needs..

Pic Busana Pengantin Muslimah 2013 - salah satu sebab musabab kenapa aku suke kat jubah nie adelah kerana ia bisa membuatkan aku feeling like a Cinderella! :D, salah satu sebab musabab kenapa aku suke kat jubah nie adelah kerana ia bisa membuatkan aku feeling like a Cinderella! :D.

Pic Busana Pengantin Muslimah 2013 - Jual aneka busana muslim dan hijab online model terbaru,modern,trendy dan MURAHJuga baju anak,sarimbit(couple),gamis,maxi dress,kaftan,baju koko(takwa),jilbab , Jual aneka busana muslim dan hijab online model terbaru,modern,trendy dan MURAHJuga baju anak,sarimbit(couple),gamis,maxi dress,kaftan,baju koko(takwa),jilbab . Pic Busana Pengantin Muslimah 2013 - Industri perkahwinan adalah satu industri yang meriah. Setiap tahun jumlah mereka yang berkahwin semakin bertambah dengan bertambahnya populasi di dunia ini., Industri perkahwinan adalah satu industri yang meriah. Setiap tahun jumlah mereka yang berkahwin semakin bertambah dengan bertambahnya populasi di dunia ini..

Pic Busana Pengantin Muslimah 2013 - Tetiba terasa nak kongsi tips about baju pengantin kat sini Walaupunn ahkakk gonjeng dah kawin lebih dari 6 tahunn tapi sajaa lah nak kongsi apa yg , Tetiba terasa nak kongsi tips about baju pengantin kat sini Walaupunn ahkakk gonjeng dah kawin lebih dari 6 tahunn tapi sajaa lah nak kongsi apa yg .

Pic Busana Pengantin Muslimah 2013 - Asalamuaalaikum, Perkenalkan saya Widya, admin Hijaberfashion.blogspot.com. Blog ini saya kelola atas dasar kesukaan saya dengan dunia Fashion Muslimah, sebenarnya , Asalamuaalaikum, Perkenalkan saya Widya, admin Hijaberfashion.blogspot.com. Blog ini saya kelola atas dasar kesukaan saya dengan dunia Fashion Muslimah, sebenarnya . Pic Busana Pengantin Muslimah 2013 - A Muslim, sometimes spelled Moslem, relates to a person who follows the religion of Islam, a monotheistic Abrahamic religion based on the Quran. Muslims consider the , A Muslim, sometimes spelled Moslem, relates to a person who follows the religion of Islam, a monotheistic Abrahamic religion based on the Quran. Muslims consider the .

Pic Busana Pengantin Muslimah 2013 - harga jahit baju pesta, harga jahit kebaya pengantin, harga jahit payet gaun pesta, ongkos jahit gaun pengantin, biaya jahit baju pengantin, harga penjahit, desainer , harga jahit baju pesta, harga jahit kebaya pengantin, harga jahit payet gaun pesta, ongkos jahit gaun pengantin, biaya jahit baju pengantin, harga penjahit, desainer .

Break a glow stick and put in clear nail polish

Break a glow stick and put in clear nail polish..would be awesome at a concert! from amazon.com

Black Curly Hairstyles 2013

Black Curly Hairstyles 2013 Black curly hairstyles 2013 have always been top choices for African-American women around the world. Indeed, these have been considered the most ideal ones that suit the hair type, face profile and the skin color. It can be short, medium and long, depends on how women want them to be. Getting …

Selecting Beautiful Summer Wedding Long Hairstyles

Selecting Beautiful Summer Wedding Long Hairstyles Summer іѕ prime wedding season. Bеtwееn thе heat аnd humidity, іt саn аlѕо bе оnе оf thе worst times оf thе year fоr hair! Check оut thеѕе ideas fоr summer wedding hairstyles tо kеер уоu lооkіng уоur bеѕt аll day long. In general, thе prettiest styles fоr hair іn …

The Hottest Women’s Hairstyles for Short Hair

This year many celebrities have decided to chop all of their hair off. This has left many women wondering, could I pull off a short hairstyle? The answer to that question is yes, if you find the right hairstyle for you. Ted Gibson, a celebrity hairstylist for stars like Brooklyn Decker and Anne Hathaway, and …

Ponytail and prom hairstyle ideas

Ponytail.  Make three closely spaced ponytails and twist them into a pigtail. It looks rather original, yet simple. Or you can divide each hair tail in other two or three tails, fasten a rubber band or twist the tails together. Prom hairstyles If you have a wedding or meeting soon, it’s not necessary to arrange …