Home » ‘Tema Baju Kawen Untuk Tahun 2014

The Natural Way: The Modern Afro Hairstyle

Who would have ever thought that the “big hair” Afro we saw in the 60s and 70s would still be a popular hairstyle – without the bigness of course. Many women wear a short form of the Afro today because it is the natural way to wear your hair without causing damage by getting it relaxed or straightened. Growing a modern Afro will take some time, but not as much if you were to grow it out big. Nevertheless, it is one of the natural ways to keep your hair from getting harmed by chemicals, and many women with shorter Afros like the simplicity and natural feel of it. If you have straight hair, there is a special way to get an Afro but it is not temporary (unless you have your hair permed). Many times the height for a modern Afro can depend on the texture of your hair, but anywhere from 5 to 6 inches from your head is pretty normal.
When growing and Afro you will need to start after you trim your hair, so that you can get the size and shape you want. It is important that you moisturize your scalp regularly while you are growing out an Afro, because this will keep the hairs from splitting or breaking. Another thing you need to do on a regular basis is to comb your hair with a toothed comb or pick during the growth process. The typical amount of time it takes for an average Afro to grow is anywhere from 5 to 6 months, but this depends on the type of hair you have (there are some supplements you can take today that grows hair faster). To maintain and take care of the Afro, you need to continue to moisturize and comb out, which this will give you healthy and natural hair.
Growing an Afro is one, but shaping it is another and for some people it can be difficult to get that round shape. First, wash your hair on a weekly basis, and then towel dry and braid upward while the hair is still damp. One thing you can do to help your hair get the Afro shape is to braid your hair using individual braids (or even cornrows), which this will bring more texture to your hair. Remove the braids when hair is dry, and then use a pick or your hands to comb through it, which this depends on the style you want. If you want a chunky modern Afro, use your hands to lift the hair and then pat it into shape (a retro Afro will require a pick).

Related Articles:

Tema Baju Kawen Untuk Tahun 2014

Tema Baju Kawen Untuk Tahun 2014 - Baju Pengantin 2014 | Baju Pengantin 2014. Tajuk yang tiada kaitan dengan Fyna tetapi menjadi keyword pilihan di blog ini. Terdetik hati untuk buat entri ini., Baju Pengantin 2014 | Baju Pengantin 2014. Tajuk yang tiada kaitan dengan Fyna tetapi menjadi keyword pilihan di blog ini. Terdetik hati untuk buat entri ini.. Tema Baju Kawen Untuk Tahun 2014 - Ramai dah whatsapp saya berkenaan baju akad nikah saya niSekarang telah dibuka untuk disewaUntuk baju resepsi dan baju bertandang, saya hold dulu , Ramai dah whatsapp saya berkenaan baju akad nikah saya niSekarang telah dibuka untuk disewaUntuk baju resepsi dan baju bertandang, saya hold dulu . Tema Baju Kawen Untuk Tahun 2014 - Mr. A request suruh tempah baju diaSebabnya kos tempah untuk baju melayu tak mahal mana kan kalau nak compare dengan baju untuk pengantin perempuan ni , Mr. A request suruh tempah baju diaSebabnya kos tempah untuk baju melayu tak mahal mana kan kalau nak compare dengan baju untuk pengantin perempuan ni .

Tema Baju Kawen Untuk Tahun 2014 - Baju Pengantin Terkini Kebaya Modern 2014 - kebaya pengantin terkini merupakan tipe model baju kebaya modern untuk pengantin pria dan wanita dalam mempersiapakan , Baju Pengantin Terkini Kebaya Modern 2014 - kebaya pengantin terkini merupakan tipe model baju kebaya modern untuk pengantin pria dan wanita dalam mempersiapakan .

Tema Baju Kawen Untuk Tahun 2014 - Koleksi Baju Kebaya : Kebaya Modern, Kebaya Pengantin, Kebaya Muslim, Kebaya Wisuda, Kebaya Dress, Kebaya Encim, Gaun Kebaya. Selengkapnya untuk Desain Model Kebaya , Koleksi Baju Kebaya : Kebaya Modern, Kebaya Pengantin, Kebaya Muslim, Kebaya Wisuda, Kebaya Dress, Kebaya Encim, Gaun Kebaya. Selengkapnya untuk Desain Model Kebaya . Tema Baju Kawen Untuk Tahun 2014 - saya berumur 28thn dan akan melangsungkan perkahwinan pada hujung tahun nie. saya tengah mencari fesyen baju untuk majlis akad nikah. Tema calor warna pink putih., saya berumur 28thn dan akan melangsungkan perkahwinan pada hujung tahun nie. saya tengah mencari fesyen baju untuk majlis akad nikah. Tema calor warna pink putih..

Tema Baju Kawen Untuk Tahun 2014 - ujung minggu lepas balik kampung memang hajat nak setelkan butik pengantin ni banyak jugak servey butik pengantin kat pokok sena ni first, pi kat tempat , ujung minggu lepas balik kampung memang hajat nak setelkan butik pengantin ni banyak jugak servey butik pengantin kat pokok sena ni first, pi kat tempat .

Tema Baju Kawen Untuk Tahun 2014 - dhiera berkata @ suria : yke? best ye nak pakai kuning! sobsob. pang! kate redha~ baju nikah tunang kite pun kite beli siap jugak. hehehe, dhiera berkata @ suria : yke? best ye nak pakai kuning! sobsob. pang! kate redha~ baju nikah tunang kite pun kite beli siap jugak. hehehe. Tema Baju Kawen Untuk Tahun 2014 - Rekaan baju pengantin 2014 2015 khas untuk pasangan pengantin tampak menawan di atas pelamin indah Issyaz Wedding pada majlis perkahwinan dewan atau rumah, Rekaan baju pengantin 2014 2015 khas untuk pasangan pengantin tampak menawan di atas pelamin indah Issyaz Wedding pada majlis perkahwinan dewan atau rumah.

Tema Baju Kawen Untuk Tahun 2014 - Contoh meletops daripada majlis perkahwinan kawan baik i olls iaitu Edros dan Aishah. Baju depa dua sangatlah trend terkini untuk tahun 2012/2013., Contoh meletops daripada majlis perkahwinan kawan baik i olls iaitu Edros dan Aishah. Baju depa dua sangatlah trend terkini untuk tahun 2012/2013..

QUICK AND EASY HAIRSTYLES FOR HAIRS OF ALL LENGTHS

This age is very fast and everyone is running after one thing or another but in this hustle and bustle, it does not mean that we forget our desire of looking beautiful. Everyone whether men or women want quick and easy hairstyles which can make them attractive with out spending time in styling of hairs. …

Formal Long Hair Styles

If you are in doubt about how long you should wear your hair next to your formal event, we can give you some tips for hair styles best suit your face and personal style. A long hair style worn down or up can draw attention to your face, makeup, arms or upper body. Long hair …

Medium haircuts for women

The women possess hair of different lengths. The women who possess long hair but like medium length, they like to cut the hair in medium length hair styles. There are lovely medium haircuts for women.  The girls who want to have such hair styles which are fit for routine work and daily use, they like …

How to Choose the Best Haircuts for Men

The are many factors should go into your choice of a stylish cut. No matter for men or women. Before picking a haircut, you should consider these:    1. Personality: This is important. You should consider your personalities. Some haircuts look really cool, but some may not suit you. If you get that, you may …

How to Make a French Twist (Instructions – 2)

Today, I’ll show you how to arrange your hair into a French Twist. You can take a look at some pictures styled in a French Twist first to get the idea about this hairstyle. Step 1:Take your hair and bring it up to make a pony tail. This is a crucial step.P.S. You can fix …